Rantzausgade
9000 


Elsker du/i byen, og nyder du/i at inddrage den i jeres hverdag med spontane kaffeaftaler, god mad på byens restauranter, koncertoplevelser og sommerdage ved den levende havnepromenade?
Så vil denne beliggenhed i Rantzausgade helt bestemt tiltale jeres livsstil, og det samme vil den fine lejlighed, som ligger i en velholdt bygning.
Her får I den helt rette kombination af original charme og modernitet med højt til loftet og store, lysfyldte stue, denne lejlighed kan vi også fremhæve, at der medfølger et privat depotrum, som naturligvis kan benyttes til opbevaring.
Med sine 61 kvadratmeter åbner denne livsnyderlejlighed for en fin indretning. soveværelse med udsigt til den skønne gård, Flotte trægulve , entre der er fin plads til sko, overtøj.
Hvor stuerne afspejler lejlighedens oprindelige ånd, fremtræder både køkken og bad i moderne stand med , lyse elementer.Badeværelset lyst, og med fin briseniche.
I kælderen er der fælles vaskeri, og cykelparkering i gården.
Fra denne lejlighed bor I vitterligt med midtbyen lige udenfor hoveddøren – men alligevel i en gade med meget lidt trafik, da den er spærret i den ene ende. I bor kun 250 meter fra banegården og med Kennedy Arkaden lige nede om hjørnet, hvor I finder de nærmeste indkøbsmuligheder, fitness, apotek og lægehus. I modsatte retning er der mindre end 500 meters gang til Aalborgs hjerte med de hyggelige gågader, forretningslivet, Salling osv.
Mere centralt bliver det ikke. Skal denne lejlighed, være jeres? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.
Bemærk!
Husdyr ikke tilladt
Sagsnummer: 21002-6
Overtagelse: 2020-08-01

Lejemålets fakta

Antal værelser2
Areal61 m2
Etage2
EnergimærkeE

Lejemålets økonomi

Husleje ekskl. forbrug4.995
Forbrug
  • A/C vand
  • A/C varme
450
Depositum14.985
Forudbetalt leje4.995
Årlig leje59.940

Ekstra faciliteter

  • Fællesvaskeri
  • Fælles gårdanlæg
  • Cykelkælder/parkering

Vis i nærheden:

ØNSKER DU AT BESIGTIGE DENNE BOLIG?Ansøg nu

Kontakt Os

Ansøger 1

Ansøger 2

Hører du ikke fra os inden for 8 dage, er lejemålet udlejet til anden side.