"Vi dyrker din ejendomsinvestering og styrker dens fortsatte sundhed – hos os er driftsoptimering i højsædet."

Søg lejlighed

Er du lejer

Udlejer / Medlemmer

Nikolaj Jensen

Erhvervsdirektør Realkredit Danmark (Danske Bank)
Bestyrelsesmedlem siden 2021.
Født 1976

Erfaring og viden omkring

Med 24 års erfaring i den finansielle sektor har jeg et godt indblik i hvilke muligheder udlejer/investor har for at optimere drift og finansiering samt hvilke risici man skal være opmærksom på, herunder også hvad der kan påvirke mulighederne for finansiering og omsætteligheden af investeringsejendomme. Min erfaring og viden indenfor ejendomme og markedet har jeg tilegnet mig via min uddannelse og mangeårige karriere i branchen.

Motivering

Jeg kan i bestyrelsen bidrage med hvad der rører sig i andre landsdele – forhold vi kan drage fordel af eller skal være opmærksomme på i Nordjylland. Jeg har endvidere en stor interesse for, hvad der kan hjælpe udlejere til at følge med i udviklingen og tendenser på lidt længere sigt. Aktuelt ser jeg blandt andet bæredygtighedsagendaen og de nye generationer af lejere.

Tillidshverv

Ansvarlig for Realkredit Danmarks Ejendomsråd i Nordjylland

ProDomus/Aalborg Grundejerforening
Boulevarden 11, 1
9000 Aalborg
info@prodomus.dk
faktura@prodomus.dk

Vi er en interesseorganisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.