"Vi dyrker din ejendomsinvestering og styrker dens fortsatte sundhed – hos os er driftsoptimering i højsædet."

Søg lejlighed

Er du lejer

Udlejer / Medlemmer

Ejendomsadministrator Aalborg

EJENDOMSADMINISTRATION – ALTID DIN LØSNING

ProDomus er den største ejendomsadministrator i Aalborg.

Vi administrerer mere end 5.500 lejeboliger, andelsboligforeninger og ejerforeninger – primært i Aalborg-området; men porteføljen dækker hele Danmark.

Vi tager imod alle typer af administrationsopgaver og tilpasser os de forretningsgange, processer og løsninger, som du ønsker og som giver mest mening for dig.

Vi arbejder ikke med pakke-løsninger og færdige administrationskoncepter; men derimod individuelle løsninger, hvor vi sætter en ære i, at de passer ind i netop dine ønsker. Vi tilbyder således alle løsninger fra kun at opkræve husleje til en såkaldt fuld administration – og derudover alt hvad der ligger midt i mellem.

Klik her – Hvis du ønsker at blive kontaktet for en uforpligtende snak om, hvad ProDomus kan tilbyde dig.

Udlejning af nyopførte projekter

Vi påtager os gerne udlejningsopgaven af nyopførte projekter som efterfølgende administreres hos os. Vi føler, at det giver god mening at være en del af projektet fra startfasen og sikrer derved også, at lejerne har mødt os og kender deres administrator.

Hvis du vil have mere information vedrørende ejendomsadministrator i Aalborg, så er du velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 05 00 eller skrive til os på mail info@ProDomus.dk.

Vores udlejningsteam har mange års brancheerfaring og altid fingeren på udlejningspulsen.

ejendomsadministrator Aalborg
ProDomus/Aalborg Grundejerforening
Boulevarden 11, 1
9000 Aalborg
info@prodomus.dk
faktura@prodomus.dk

Vi er en interesseorganisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.