"Vi dyrker din ejendomsinvestering og styrker dens fortsatte sundhed – hos os er driftsoptimering i højsædet."

Søg lejlighed

Er du lejer

Udlejer / Medlemmer

Pressemeddelelse – Storbyarrangement

Alt besat til debat om Aalborg bys fremtid!

Det er ikke for meget at sige, at arrangørerne af debatten om Aalborg fra stor by til storby på det nærmeste er overvældet af den store interesse for arrangementet, der finder sted den 26. november på Comwell, Hotel Hvide Hus, i Aalborg. Mere end 300 enkeltpersoner og repræsentanter for foreninger, organisationer og virksomheder har meldt deres ankomst.

”Det er jo fantastisk at mærke så stor en opbakning. Det er udtryk for, at mange mennesker interesserer sig dybt for, hvad der skal ske i Aalborg i de kommende år, og vi forventer derfor en spændende debat med mange bud på, hvordan vi skal bygge, leve og bo i fremtiden”, siger direktør Britta Jespersgaard fra ProDomus, som sammen med Byggesocietetet og ErhvervNorddanmark står bag arrangementet, støttet af en bred kreds af forenings-og organisationslivet i Aalborg.

Læs hele pressemeddelelsen her.

ProDomus/Aalborg Grundejerforening
Boulevarden 11, 1
9000 Aalborg
info@prodomus.dk
faktura@prodomus.dk

Vi er en interesseorganisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.