"Vi dyrker din ejendomsinvestering og styrker dens fortsatte sundhed – hos os er driftsoptimering i højsædet."

Søg lejlighed

Er du lejer

Udlejer / Medlemmer

PRESSEMEDDELELSE

ProDomus udvider igen aktiviteterne                                                                                                                       30-08-2023

ProDomus, Aalborg Grundejerforening overtager administrationen af stor portefølje af ejerforeninger, karréer og gårdlaug i Aalborg C.

Kun 3 måneder efter åbningen af ny udlejningsbutik på Boulevarden 11, har ProDomus igen udvidet aktiviteterne i Aalborg. Denne gang er der tale om overtagelse af 83 ejerforeninger, karréer og gårdlaug primært beliggende i Aalborg C.

“For os var det en naturlig del af udviklingen, at udvide vores foreningsportefølje, da muligheden bød sig via en af vores gode kollegaer. Ikke mindst fordi, at vores nye butik har givet administrationen på 1. sal plads og mulighed for at udvide i de eksisterende rammer og teams”, siger direktør Britta Jespersgaard.

“Selvom vores administrationskunder dækker hele landet, har det selvfølgelig også en vis betydning, at vi som administrator har fået en unik mulighed for at udvide foreningsporteføljen i Aalborg — det er jo trods alt vores by, så det er vi mega stolte af”, tilføjer Britta Jespersgaard.

Overtagelsen sker som led i, at BOANHUS i fremtiden ønsker at fokusere 100% på at drive ejendomsmæglervirksomhed.

“Vi glæder os over, at vi med sindsro kan overdrage porteføljen til en professionel aktør med gode og sunde nordjyske værdier”, siger indehaver Brian Harbo, BOANHUS.

ProDomus, Aalborg Grundejerforening er en forening primært for private udlejere, ejer- og andelsboligforeninger. Foreningen har 685 medlemmer og en administrationsportefølje på over 7.000 boliger i hele landet.

Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til direktør Britta Jespersgaard, ProDomus på telefon 30212424, eller mail bj@prodomus.dk

ProDomus/Aalborg Grundejerforening
Boulevarden 11, 1
9000 Aalborg
info@prodomus.dk
faktura@prodomus.dk

Vi er en interesseorganisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.