"Vi dyrker din ejendomsinvestering og styrker dens fortsatte sundhed – hos os er driftsoptimering i højsædet."

Søg lejlighed

Er du lejer

Udlejer / Medlemmer

Opkrævning af husleje

Med mindre andet er aftalt, opkræves din husleje én gang om måneden, og forfalder til betaling den 1. hver måned. Er den 1. en lørdag eller helligdag fremrykkes forfaldsdatoen til den førstkommende hverdag.

I slutningen af hver måned modtager du et indbetalingskort fra PBS(betalingsservice), som skal anvendes ved betaling af husleje m.v. for den kommende måned. Har du mistet dit indbetalingskort eller slet ikke modtaget et, kan du få et nyt hos din administrator.

Vi anbefaler, at du tilmelder din husleje til PBS, så den altid bliver betalt til tiden. Nederst i venstre hjørne på indbetalingskortet finder du de oplysninger, du skal bruge. Bemærk, at så længe du modtager et indbetalingskort med posten, er din tilmelding af en eller anden grund ikke registreret hos PBS – kontakt i disse tilfælde din bank.

Vi gør opmærksom på, at husleje m.v. er såkaldt bringegæld, og at du derfor er ansvarlig for, at den bliver betalt til tiden, uanset om du har modtaget en opkrævning eller ej. Det samme gælder hvis banken eksempelvis skulle have afvist/afmeldt din PBS-betaling. 

ProDomus/Aalborg Grundejerforening
Boulevarden 11, 1
9000 Aalborg
info@prodomus.dk
faktura@prodomus.dk

Vi er en interesseorganisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.